Vores Historie  

Hvem er Brenter Snowbike &

Brenter Snowbike Danmark

Familien Brenter er fra den lille by Oberndorf nord for Salzburg. Engelbert Brenter udviklede den første Snowbike under navnet en Sitski, som den 10. marts 1949 blev patenteret, Patent nr. 2790. Det er så lige siden blevet udviklet til de Snowbikes vi kender i dag fra Brenter.
De har desværre kun været en sjældent gæst på pistene i Alperne da det i en lang årrække ikke var tilladt at køre på andet end ski og snowboard i Alperne. Men med den kæmpesucces der har været med at introducere Snowbikes i USA i 90erne, har de igennem alle år ikke har haft én ulykke der har været forårsaget af en Snowbike. Det har gjort at der for ca. 5 år siden er blevet åbent helt op for man kan køre på Snowbike i Alperne igen.

 

Brenter Snowbike Danmark er opstået fordi Carsten Villumsen brænder for at køre Snowbike. Carsten har løbet på ski siden han var 6 år, men kom for i 2002 ud for en grim motorcykel ulykke der med tiden har gjort at han ikke længere kan køre på ski med det handicap på 34%, som han pådraget sig.
Carsten havde som tolv årig set en Snowbike i Lademanns Sportsleksikon og har lige siden haft den i tankerne, at en dag så måtte han prøve at køre på en Snowbike, for det så sjovt ud! Da så skiløb ikke længere var en mulighed, blev det en realitet at komme ud og køre på Snowbike, for så kunne han fortsat tage med familie og venner på skiferie og deltage aktivt på trods af sit handikap. Det har siden udviklet sig til der hvor vi står i dag. Med CopenHill var det jo nærliggende at der skal Snowbikes på bakken, da det gør at alle kan være med og det var startskuddet for at Brenter Snowbike Danmark og er nu distributør for Danmark og Sydsverige.

Vi Giver Tilbage

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

 

©2017 by Klitgaards ApS

Udforsk

Hjælp

Socials

Nyhedsbrev

Få vores Nyhedsbrev

Skalbjergvej 12

DK - 2770 Kastrup

TLF.: +45 53 644 955